Cautare

61409 de rezultate pentru "abonatii din judetul sibiu" (5.34 secunde)
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu au fost solicitati sa intervina, in aceasta dupa-amiaza, cu putin inainte de ora 16.00, pentru salvarea mai multor persoane aflate in zona Poiana Neamtului, pe raul Avrig.
O fata de 14 ani, din Ocna Sibiului, judetul Sibiu, si-a inscenat rapirea pentru a se razbuna pe parinti. Tatal ei a gasit un bilet de rascumparare pe poarta
Astfel isi consolideaza in continuare pozitia ca reteaua cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.
Bucurestenii din sectoarele 2 si 3 pot plati impozitele si taxele locale la orice oficiu postal din Capitala, fara achitarea vreunui comision. De aceeasi facilitate beneficiaza si firmele din sectorul 2. Pentru efectuarea platilor, bucurestenii se pot prezenta la oricare dintre cele 97 subunitati postale din oras.
Acesta ne-a spus ca, de pe locul al cincilea, judetul nostru a ajuns pe locul 28 la capitolul investitii.
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
Cea mai mare cantitate de deseuri de echipamente electrice si electronice a fost colectata in judetul Constanta si anume 51,20 tone.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
din ce comisii parlamentare fac parte, in functie – ... Ca judetul Constanta are probleme multe si deloc de trecut cu vederea este un aspect de care Parlamentul Romaniei, cu precadere Camera Deputatilor –
Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea.
Pana in anul 2009, normativele Uniunii Europene impun tarii noastre sa atinga procentajului de 8% din consumul national de energie provenit din surse energetice neconventionale - asa numitele energii curate sau ecologice. Pe de alta parte, in anul 2007, judetul Constanta va furniza Sistemului Energetic National cca.
Constantin TUDOR, din Calarasi, explica motivele care l-au determinat sa deviuna blogger si sa creeze blogul intitulat PAGINI DE ISTORIE LOCALA.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
În primele cinci luni ale acestui an, valoarea exporturilor de bunuri la nivelul Doljului a depasit 173 de milioane de euro, ceea ce reprezinta 1,3% din valoarea exporturilor României din perioada respectiva.
În primele cinci luni ale acestui an, valoarea exporturilor de bunuri la nivelul Doljului a depasit 173 de milioane de euro, ceea ce reprezinta 1,3% din valoarea exporturilor României din perioada respectiva.
Ca sa nu mai vorbim de nivelul de prosperitate al regiunilor din Uniunea Europeana!
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
In vizita la caprele din Vaslui. ... Am citit, a doua zi dupa vizita in judetul Vaslui a copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, cu mare atentie presa locala. ... In sfarsit, judetul Vaslui va fi salvat!
Clujul este judetul in care s-au construit cele mai multe locuinte in ultimii ani, potrivit unei analize realizate de Econtext, pe baza datelor furnizate de directiile judetene de statistica.
google-analytics.com